de Ionuţ JIFCU

Acest blog a început dintr-o joacă prin 2007 pe când încă se căuta Elodia. Mi se pare interesant să scrii ceva şi să fie văzut de multă lume, probabil că de asta mi-am şi dorit dintotdeauna să lucrez în presa scrisă. Ca să spun în altfel, îmi făcusem blog când nu erau la modă…

Aici voi scrie lucrurile pe care le văd, le simt, sau lucruri care s-au întâmplat cu mai multă vreme în urmă şi de care eu  mi-am amintit acum. Ceea ce scriu pe acest blog nu am pretenţia să fie adevărul absolut, ci doar ce cred eu.

În rest, despre mine nimic, un român chinuit de vremurile în care trăieşte. Cred că tipologia personajelor care ne conduc este aceea a lui King Julien din filmul de desene animate „Madagascar”. Oamenii ar conduce orice numai să fie şefi, chiar şi o grămadă de căcat…

Contact: zhifku@yahoo.com

7 gânduri despre „de Ionuţ JIFCU

  1. Salut, Ionut!

    Frumoasa initiativa, bravo!

    Am si eu un „dinte” si o sa fac un rautacism, pentru care sper sa nu te superi. Corectezi si tu in Homepage „introduce-ţi-vă”, care se scrie corect „introduceţi-vă”??

    Te rog. Macar un slatinean iti va fi recunoscator! 😉

    C.

  2. Frumos, mi-a placut ce am gasit in paginile tale. Si eu care credeam ca nu mai are nimeni fotografiile cu orasul vechi in afara de mine 🙂 De asta nici nu le-am pus pe site-ul meu pana acum, dar daca oricine le poate copia de la tine nici eu nu mai trebuie sa imi fac probleme in privinta asta. felicitari si tine-o tot asa !

  3. Frumos! Tot ce este legat de orasul meu natal este sfant. Mai ales ca eu am plecat din Slatina in 1974.
    Dar pe unde am fost in anii acestia, care au zburat asa repede, nu am incetat o clipa sa fiu tot din Slatina, radacinile unui om nu se schimba de fapt niciodata. Nu ma simt din Bucuresti, cand cineva ma intreaba de unde sunt, evident raspund ca sunt din Slatina. Casa in care am locuit este din vechile cladiri ale orasului, am sa va trimit poze.
    Multumesc si felicitari pentru munca ta de a reconstitui valorile vechi ale orasului.

  4. Inteleg presa scrisa, dar de ce vremurile de altadata, de ce bijuteriile arhitecturale de altadata? Si eu incerc sa-mi deslusesc iubirea pentru aceste lucruri si nu reusesc sa gasesc raspunsul. Este ca si cum as fi trait in acele vremuri intr-o viata anterioara. Asta nu are logica pe care un inginer o cauta in orice fenomen inconjurator.

Lasă un comentariu